A je to tu – otvorili sme registráciu na obľúbený Vianočný klub AVLS 2024!

Spoločnosť všeobecných lekárov Slovenska (SVLS) a Aliancia všeobecných lekárov Slovenska (AVLS) otvorili dlho očakávanú registráciu na mimoriadne obľúbené odborné a zároveň rodinné podujatie pre svojich členov.

Vianočný klub Aliancie všeobecných lekárov Slovenska (AVLS) 2024

Vianočný klub AVLS 2024 sa uskutoční v dňoch 29.11. – 1.12.2024 v hoteli Chopok**** v Jasnej. 

Unikátne a populárne odborné podujatie s programom, aký nájdete iba tu. Organizujeme ho iba raz ročne, pred Vianocami. Podujatie je určené špeciálne členom AVLS a odborne aj finančne efektívnej prevádzke ich ambulancií. Z programu je zrejmé, že sa budeme venovať všetkému, čo potrebujeme vedieť stručne a jasne použiť v každodennej práci.

Každému členovi AVLS prispejeme na vzdelávanie sumou 50 EUR z edukačného grantu AVLS. 

Špičkový program, naši exkluzívni hostia – experti a možnosť konzultácií na mieste, navyše jediné odborné podujatie na Slovensku, kde strávime víkend spoločne aj s našimi rodinami. Bude ako vždy Lekárska izba SVLS/AVLS aj rozžiarený vianočný stromček, oblátky s medom, dobrá hudba, skvelá priateľská atmosféra. Rozkrojíme si voňavé jabĺčko a príde aj Mikuláš s darčekmi pre malých aj veľkých, ktorí sa už tešia na Vianoce… 

Zahráme si bowling, prehrejeme telo v bazéne, vyvetráme únavu a stres v lese. Minulý rok nám krásne nasnežilo… Budeme sa veľa rozprávať. Máme si naozaj čo povedať.

Povieme si, ako efektívne optimalizovať finančnú prevádzku našich ambulancií. Viete ako sa brániť kybernetickým útokom a chrániť Vaše dáta? Ako rozumieť čo najlepšie a najrýchlejšie zmluvám so zdravotnými poisťovňami? Poradíme Vám. Máte problém s ambulantnou pohotovostnou službou a neviete, ako to vyriešiť? Chcete školiť medika či rezidenta? Pomôžeme Vám. Viete, ako sa mení legislatíva so zameraním na prácu všeobecného lekára od 1.1.2025? Povieme Vám. Ako správne vykonávať pracovnú zdravotnú službu? A bude toho oveľa, oveľa viac, čo sa dozviete…

Kompletný program a registrácia na Vianočný klub AVLS sa nachádza tu:

Registrácia na Vianočný klub AVLS

Veľmi sa na všetkých tešíme. Takto sme sa mali pred rokom…

MUDr. Monika Palušková, PhD., MPH, MBA, LL.M.

prezidentka

Spoločnosť všeobecných lekárov Slovenska (SVLS)

Aliancia všeobecných lekárov Slovenska (AVLS)